Ruangan Bicara Anda

Apa kata anda tentang isu-isu yang  HANGGAT diperkatakan pada hari ini…Mohon kerjasama bicaralah dengan kata-kata yang sopan dan beradab. Terima kasih.

8 Komen

  1. Samat said,

    6 September 2008 pada 3:18 pm

    Tahniah dengan site ini, ianya mampu membuka minda Masyarakat untuk berfikir.

    Mujahidin : Terima kasih di atas sokongan anda terhadap laman ini…

  2. faroukbrutal said,

    12 September 2008 pada 2:20 pm

    1. Bapa kemerdekaan
    2. Bapa perpaduan
    3. Bapa pembangunan
    4. bapa pemodenan
    5. Bapa masalah

  3. ZUL JER said,

    23 September 2008 pada 12:38 pm

    BEst la.. boleh jadi pembangkang dan penyokong..

  4. aku lak said,

    23 September 2008 pada 12:41 pm

    Tolong la jangan kata paper yang teruk kat Pak Lah..
    Ingat DSAI tu bapa apa? aku malas la nak sebut
    Tak baik ngata orang sebab aku pun tahu aku bukan baik sangat..
    Ingat la, yang baik tu dari Allah, yang buruk tu diri kita sendiri..

  5. admin said,

    4 November 2008 pada 3:47 am

    lama menghilang? tak abis lagi ker raya?

    Mujahidin : He he…Xdelah, sebenarnya sekarang ni busy siket dengan tugas….

  6. belantikboys. said,

    10 Mei 2009 pada 3:30 am

    Saya menyokong penuh ruangan ini. Ianya membolehkan kita menyumbang idea2 yg bernas yg boleh di hayati oleh semua rakyat malaysia yg melayarinya. Dan sememangnya betul yg baik itu datangnya dari ALLAH yg buruk itu di atas perbuatan kita tapi sampai bila kita harus mempertahankan keburukan dan kezaliman yg di lakukan oleh para2 pemuka kita dgn tampa belas kasihan terhadap rakyat yg memilihnya.Memang benar tidak semua rakyat di layan sedemikian rupa cuma di mana rakyat yang tidak memihak kepada mereka sahaja akan di layan seperti penjenayah,pengkhianat dan belbagai lagi. Entahlah MALAYSIA KU. HANYA TAKDIR YANG MENENTUKAN SEGALANYA.

  7. hamba ALLAH said,

    1 Februari 2010 pada 3:32 am

    Assalamualaikum…saya takut akan berlaku balik peristiwa 13 mei,tengtang isu perkauman dan isu agama.

  8. 11 Mac 2010 pada 8:02 pm

    knper bnyak sngat isu politik kat negara maysia nei…
    klu asik prang mulut jer…bler mlaysia nak aman…
    wahai suma uman islam…brgbong la untuk ngara islam yg ter cinta ini….jngan asyik mnunding jari jer….


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: