Tentang Blog

Blog ini mengandungi koleksi artikel yang berguna sebagai infomasi dan rujukan untuk diriku dan orang lain dari pelbagai sumber media dan dari beberapa website lain. Terdapat juga sedikit tulisanku di dalam blog ini. Untuk makluman pelawat, penulisan blog ini lebih kepada isu2 semasa dan politik. Namun terdapat juga artikel2 yang membincangkan soal keagamaan, sains & teknologi, kesihatan, keluarga & masyarakat dan sebagainya. Di sini penulis memohon maaf sekiranya ada artikel2 yang tersiar di dalam blog ini tanpa pengetahuan penulis asal. Namun sekiranya anda tidak membenarkan artikel anda di siarkan di sini, anda boleh emailkan kepada saya dan saya akan menghapuskannya dari blog ini.

Dakwah cyber mestilah diterokai oleh pendakwah muslim walau pun bidang ini masih baru. Sebagai hamba Allah inilah kesempatan bagiku untuk menyampaikan dakwah kepada masyarakat agar tertegaknya keadilan & kebenaran.

Aku naik saksi bahawa sesungguhnya tiada Tuhan yang disembah Melainkan Allah dan aku naik saksi bahawa sesungguhnya Muhammad itu Pesuruh Allah. “Sesungguhnya Solatku, ibadatku, hidupku dan matiku adalah semata-mata kerana Allah Tuhan Semesta Alam”:

Untuk menghubungi penulis : email: nisa_najeebah@yahoo.com

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: