GODAAN SYAHWAT AMOI

KUALA LUMPUR – Golongan suami yang pergi ke pasar raya seorang diri perlu berfikir dua kali selepas ini kerana jika tidak kental perasaan setia kepada isteri mereka mungkin akan terkulai dengan godaan amoi China di hadapan tandas di sebuah pasar raya di Jalan Pudu di sini.

Selain dilatih khas untuk melacurkan diri, mereka juga pakar dalam memikat lelaki-lelaki gersang atau berjalan bersendirian dengan sapaan dan lirikan mata yang menggoda.

Jika dulu golongan itu menjalankan kegiatan persundalan ini dengan berselindung tetapi kini mereka semakin berani menjual diri secara terbuka di hadapan tandas pasar raya berkenaan.

Menurut seorang pekerja di pasar raya tersebut yang mahu dikenali sebagai Suhaimi, 20, dia sudah lali dengan pemandangan itu.

Sumber : Kosmo Online

Advertisements

1 Komen

  1. Ramyus said,

    20 Jun 2010 pada 9:20 am

    Yang ini pihak Pakatan Rakyat kena bagi ceramah atau tazkirah kepada para amoi atau makyah agar dapat sama-sama mengurangkan gejala sosial di Malaysia.PAS perlu adakan sesi atau operasi di semua tapak hiburan atau mana-mana sarang maksiat dan judi seluruh Malaysia,UMNO sedia berganding bahu.Berat sama dipikul ringan sama di jenjeng.Guna mahkamah syariah dan jatuhkan hukum dan ikut saluran dan ketetapan kerajaan Malaysia.Jangan Ikut selera sendiri.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: