Arif Shah ikrar tetap berkhidmat di Permatang Pauh

BERITA HARIAN – BUKIT MERTAJAM: Datuk Arif Shah Omar Shah yang tewas kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim malam ini, berkata beliau tetap akan berkhidmat kepada pengundi di Parlimen Permatang Pauh meskipun keputusan pilihan raya kecil itu tidak memihak kepadanya.

Beliau yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Seberang Jaya dalam Parlimen Permatang Pauh berkata, pendiriannya tetap sama iaitu membela nasib rakyat berbilang kaum di kawasan parlimen itu.

Advertisements

2 Komen

  1. rinoa said,

    27 Ogos 2008 pada 12:35 pm

    bagusla tu.. taburla budi dan jasa xpa mengira kite ni ade pangkat je baru nak buat jasa…

  2. 27 Ogos 2008 pada 4:41 pm

    Tahniah, jawapan atau keputusan rasmi untuk pilihanraya permatang pauh sudah pun terungkai.. kemenangan dengan majoriti melebihi calon BN di perolehi oleh pihak DSAI (PKR), tahniah Dato seri Anwar Ibrahim. Jalanilah tanggungjawab yang di pertanggungjawabkan kepada Dato Seri, amanah rakyat perlu di titikberatkan. pada masa yang sama kami ingin mempelawa kepada blogger2, pelawat2 blog supaya Dapatkan Perisian E-Perakaunan (E-Perniagaan) untuk kegunaan kira-kiraan dalam kerja perakaunan. Elok bagi individu yang berurusan dengan kerja-kerja akaun. Di jamin 100% dengan sokongan / memiliki perisian ini, pelajar tingkatan 3 dapat melakukan kerja-kerja perakaunan sebagaimana kerani kewangan, akauntan dan graduan-graduan universiti Untuk keterangan lanjut sila layari laman web http://www.guamusang.net


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: