Rakam kejadian rogol bergilir-gilir

Info Oleh : Harian Metro 05 Mei 2008

KAJANG: Kejam apabila seorang eksekutif bank bukan setakat dirogol bergilir-gilir, malah penjenayah turut merakam perbuatan terkutuk itu menggunakan telefon bimbit di sini, kelmarin.

Dalam kejadian jam 10 pagi, penjenayah dipercayai warga asing merogol mangsa bergilir-gilir dalam sebuah kereta sambil perbuatan itu dirakam.

Selepas dirogol, mangsa yang berada dalam keadaan bogel ditinggalkan tidak bermaya di situ sebelum diselamatkan orang ramai.

Wanita terbabit sebelum itu disamun dan diculik ketika berkunjung ke rumah ibunya di SS2, Petaling Jaya sebelum dilarikan dengan menaiki kereta ke lokasi kejadian.

Sumber berkata, dalam kejadian kira-kira jam 7 pagi itu, mangsa dan suami ke rumah ibunya di Petaling Jaya menaiki kereta.

“Sebaik tiba di depan rumah ibunya, Honda Civic dinaiki tiga lelaki dan seorang wanita berhenti berhampiran mangsa.

“Suspek yang bersenjatakan tukul besi dan pisau meluru ke arah pasangan suami isteri itu dan mengarahkannya menyerahkan barang berharga,” katanya di sini, semalam.

Beliau berkata, mangsa yang bimbang dicederakan kemudian menyerahkan wang tunai RM4,000 kepada penjenayah itu.

Menurutnya, selepas mendapatkan wang tunai, penjenayah menarik wanita itu masuk ke dalam kereta dan melarikannya.

“Mangsa dibawa ke Batu 18, Hulu Langat dan dirogol dua penjenayah dalam kenderaan di tepi jalan.

“Suspek didakwa merakam perbuatan rogol itu menggunakan kamera telefon bimbit,” katanya.

Selepas dirogol, mangsa ditinggalkan di tepi jalan dan diselamatkan orang awam yang kebetulan melalui tempat kejadian.

40 Komen

  1. kang4roo said,

    5 Mei 2008 at 5:04 pm


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK LAMAN WEB “Leoxa.com”
    (Themenya Terlampau Cantik Sangat & Boleh Pula Letak Adsense)

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • ismail said,

      2 Jun 2009 at 1:41 pm

      bro… Tlg bantu cam ne nk wt blk canggih

  2. Rakyat Malaysia said,

    7 Mei 2008 at 9:08 pm

    Apa kata hukuman untuk perogol di pinda, yang mana hukuman rotan dianggap terlalu ringan.

    Apa kata kalau hukuman kasi di laksanakan mungkin ianya akan menjadi saru hukuman yang setimpal dan dapat mengurangkan kadar jenayah rogol. Atau laksanakan hukuman mati seperti mana pembunuh, ini kerana jenayah ini telah membunuh maruah seorang wanita.

  3. hanz85 said,

    25 Mei 2008 at 1:16 am

    apa kata laksanakan hukum hudud. yakin 100% jenayah akan kurang atau tiada langsung :)

  4. Mamak Penang said,

    27 Mei 2008 at 11:52 pm

    Rogol,Merompak ,Bunuh…..itulah mala-petaka zaman moden!.Kenapa?kenapa?.Mamak tak faham?.Adakah negara kita yang katakan Negara !!! Islam !!!maaf yang kata itu ialah TDM dan anak buahnya TPM yang telah mengesahkannya..tapi Pak Lah kata Negara Islam Hadari!!!jangan salahkan Pak Lah!!! .KITA DAHTAK SELAMAT LAGI?.
    Mamak sedih apabila kawan mamak dari luar negara mengunjung mamak baru-baru ini!.Apabila nak jemput dia masuk mamak kena Buka pagar yang macam kat Pudu Jail dulu , lepas itu kena buka Grill pintu depan dan baru buka pintu untuk masuk lepas itu mamak suruh dia bawa masuk kasut kat dalam jangan dibiarkan kat luar nanti lesap!.Dia pandang muka mamak keheranan…!Selepas masuk dia kata kat mamak ,” nak masuk kat Bank pun tak susah nak masuk rumah awak…. lagi susah”!.Dan dia sambung lagi ,” awak ini macam duduk kat penjara tak rimaskah”?.kalau rumah terbakar mamak mesti mati kat dalam je!.Saya senyum je!tak boleh kata apa! sakit hati juga…Tapi dalam hati mamak kata kalau tak pasang pintu pagar atau grill habislah depa kerjakan.Ini kat mesjid pun hilang tabung,amplifier dan kasut inikan kat rumah!!!.Bini pun nanti depa sapu..tak kira mami tu dah tua kerepot!.
    Tentang pasang grill kat rumah ini, dah jadi kemestian..kenapa jadi begini?.Mana pergi polis yang sepatutnya jaga keselamatan rakyat dan harta rakyat!.Mungkin ada demontrasi kot itu kalau pembangkang buat!.kalau UMNO buat tak mai!pasai depa tak jahat!pembangkang jahat! mesti letak ramai-ramai,Kalau buat roadblog ramai…operasi tangkap tak pakai tali pinggang keledar lagi ramai!kalau Pm balik kampung kat kepala batas lagi ramai satu batalion polis tunggu kat Airport TUDM butterworth.Dekat Jambatan accident nak tunggu polis datang ambil gambar langsung tak mai terpaksa orang accident itu yang kena cari jurugambar kat pejabat trafic!.

    Bila tanya pasai apa index jenayah sekarang dah tinggi ?….tak lah dah kurang 10%!!!betui kah?atau saja settle je dalam?kenapa?orang malas nak report dah..nak report pun tak ada hasilnya..pasai kita bukan Datuk,menteri,orang kuat UMNO…tak ada masa!.Yang best sekali tanya kat KPN Anggota Polis tak cukup..tengah training kat PULAPOL!!!nanti depa balik senang sikit !!!!!.Bangunan tak cukup…inilah alasan-alasan yang biasa kita dengar saban tahun!.Dari dulu sampai sekarang!!!.
    Mamak kena beri nasihat kat Hampa sekarangkan hampa sayang kat singapore, pii lah belajar dekat depa macam depa gerakan CISCO dan pencegahan jenayah dah berapa lama dah mereka buat!.Orang kencing kat lift pun depa dapat tangkap!kereta siingapore kalau nak masuk Johor tak ada minyak 3/4 tank pun depa tangkap!.AKHIR KATA SATU JE!UNDANG-UNDANG ADA TAPI PERLAKSAAN TAK ADA!!Polisi TAK APA!!!!!!!!!!!!!

  5. 31 Mei 2008 at 11:24 am

    dunia dunia……..pak polisi kita cuma jaga orang buat perhimpunan haram je

  6. warzdee said,

    7 Julai 2008 at 7:44 am

    org macam hapa patut ramai ramai masuk pak polisi.aman malaysia (ye ke!).hidup malaysia!!

  7. waja said,

    15 Julai 2008 at 4:51 pm

    tegak kan hukum islam!

  8. apak said,

    30 Julai 2008 at 9:39 pm

    hukuman paling sesuai bagi perogol potong je anu dia

    • namaku said,

      6 Jun 2010 at 12:43 am

      sebat kat punggung pun dh cukup sbb bila dh kena sebat cnfirm mati pucuk..

  9. bukakak said,

    5 Ogos 2008 at 2:35 pm

    kalau potong anu mcm mana mau capai penduduk 50 juta.itu makamah x suru kawin 10 ma!

  10. bangeli said,

    17 Ogos 2008 at 2:15 am

    Tak tau nak lari kemana….duduk dimanapun ada penjahat…..susah…susah.Kekadang yang tak jahat kena tangkap,yang jahat tak kena tangkap….susah..susah.

  11. pening kepala said,

    18 Ogos 2008 at 9:09 pm

    perogol hukumnye kena bogel depan orang ramai..!!! pastu kena sebat sampai pengsan! padan muka!

  12. ahmadzaki said,

    27 Ogos 2008 at 12:27 pm

    aku sokong cadangan apak tu!!

  13. dark7am said,

    30 Ogos 2008 at 11:54 pm

    HUDUD je.. tu je yang paling layak.. tapi cemana nak HUDUD kalau pemerintah pun bangang cam skarang? tukar la bagi kat PAS.. baru aman.. baru boleh tegak HUDUD.. sebab ulama pewaris nabi jadi AMIRUL MUKMININ…

    • namaku said,

      6 Jun 2010 at 12:31 am

      kata kelantan pun tak wujud lg hudud ni..PAS tu sembang je lebih. parti bertopengkan Islam je.

  14. 7 September 2008 at 12:12 am

    :-) :-)

  15. 7 September 2008 at 12:14 am

    Bangang cama tu dark serven.. alangkan baik kalau hang xplain lebih lanjut lagi. kami sebagai pencinta blog menunggu keterangan terperinci daripada hang dark serven :-)

  16. akmal said,

    15 September 2008 at 6:16 pm

    sye brharp di malaysia jlan kn hukum hudud.

  17. bobby said,

    24 September 2008 at 9:43 am

    bagi para perogol tu…kalu nak sangat jangan la sampai merogol, nanti kena tangkap sebat la jawapanya..kalu nak sangat cuba try pakai tangan…hahah selamat juga kamu dan malaysia boleh kurangkan kes rogol…..

  18. bazar said,

    28 September 2008 at 3:19 pm

    saya memandang kita patut membuat satu skuad pada tiap tiap taman perumahan yang sedia bermati-matian untuk benteras jenayah.Skuad ini bergerak dengan rahsia tidak diketahui umum.ia terdiri dari orang-orang yang amatbenci gejala jenayah sex ini.saya ketika belajar di petani selatan thai,saya melihat sendiri betapa kuat skuad ini menjaga orang-orang kampung.hinggalah dihari ini.polis kita polis siam ada banyak serupa.jangan harap
    sangat bantu merekakecuali kalau kita kenal orang besar dia ,barulah bersungguh ia dengan kita.marilah kita berlajar berjuang menentang jenayah ini.jangan harap ganti kerajaan,berubah hal.mereka serupa.. gila dunia ….tak takut pitnah dunia.kebenaran dengan sesat itu musuh,tetapi dengan politik ini boleh bersatu.sebabitu jenayah naik ,naik kerana cinta dunia takut mati.jenayah sejarah dia menyakitkan mangsa ,bunuh luka.zhalim mereka juga sebenarnya satu parti.saya lihat kita telah rapuh.marilah kita berlajar hadapi ini.marilah

  19. putrapower said,

    9 Oktober 2008 at 8:56 am

    polis pun merogol camna la perigol tak bertambah

  20. jangan gaduh said,

    30 Oktober 2008 at 2:04 pm

    inilah jadinya sekiranya Islam itu hanya pandai disebut tapi tak tahu isi nya

  21. coolbravo said,

    7 Januari 2009 at 1:43 pm

    bagi yg merogol penjara minimum15 thn dan sebatan kurang2 20 sebatan dan bagi rogol dan bunuh mangsanya cabut aje kepalanya biar binatang jenis ni lenyap dari bumi ni slamanya….

  22. Nasi Vanggey Ipoh said,

    13 Januari 2009 at 10:47 am

    Celaka btol pendatang asing sial tu!!!!!!!
    mana jedi2 malaysia??
    lindungi lah kaum dn bangsa kta…..
    semua rakyat malaysia disyorkan mempelajari Seni Mempertahankan Diri………

    msklah silat………silat itu bgsa melayu pnyer…….

  23. coolbravo said,

    20 Januari 2009 at 9:36 am

    lagi berat lagi bagus biar si perogol tu tahu nasib dia, atau cuba dia pula kena rogol bergilir-gilir sampai pengsan apa dia cakap lepas tu..!

  24. Isa said,

    13 Februari 2009 at 4:40 pm

    kalau aku punya hukuman….kote dia tu dikerat 3…kemudian buat masak 3 rasa suruh dia makan 3 kali…pagi tghari dan malam….

    • anti-indon said,

      17 Disember 2009 at 2:20 pm

      ahahahahah..mcm sosej

  25. Dania said,

    17 Mac 2009 at 1:19 pm

    Sy memang setuju dengan Mamak. Kenapa kerajaan tak tiru Singapore..? Di sana, tak de orang berani buat jenayah..seperti snatch handbag, langgar lari, pick pocket..
    kita boleh tengok polis di serata tempat. kalau ada berlaku kemalangan, dalam masa satu minit polis dah sampai.
    pasal kencing dalam lift tu pun- saya setuju…and perkara memang betul. Seperti perkara lain yg Malaysia boleh di jadikan contoh ialah…
    - Bagaimana Singapore merancang penempatan & membina apartment & flat-flat untuk rakyat nya. Sangat teratur. Bersih dan mereka mantain semua kemudahan dan kebersihan. Semua blok-blok apartment disediakan parking blok & lot yang cukup & sangat teratur…Hemmm, tengok lah di negara kita…kita dah sedia maklum bagaimana keadaan awam flat flat disini..dengan parking kereta takde, penduduk parking merata tempat, sampah sarap, lift….asyik2 kena kencing….
    Bukan kita nak berbangga dengan negara luar, tapi…..Kenapa, YANG BAIK TU TAK DIJADIKAN TELADAN…?

    • anti-indon said,

      17 Disember 2009 at 2:23 pm

      aku tau yg kencing tu dlm lift tu mat-mat indon…hahahha

      • namaku said,

        6 Jun 2010 at 12:35 am

        btul tu..indon suka kencing bersepah..

    • namaku said,

      6 Jun 2010 at 12:36 am

      singapore tu pnduduk byk mana sgt..sng r cakap. tp ada yg ko x tau org melayu menderita kat sana.

  26. addy said,

    17 Mei 2009 at 12:24 am

    kepada saper2 yg rasa nak rogol org tu, cuba dapatkan dulu pelacur2 yg berdekatan dgn bandar anda.. tapi kene bayar la.. nasihat aku kepada perogol, lebih baik main pelacur atau bohsia daripada rogol org2 yg tak berdosa… ader saper2 sokong?

  27. saiful said,

    4 Jun 2009 at 2:29 am

    hahahaha…da macam laman web lucah da aku tengok bloG ni….rogol la..ap la…

  28. nuno said,

    4 Ogos 2009 at 5:50 pm

    wa sokong…………….
    walaupun dia dapat dosa………..
    org lain tak menderita…………
    pelacur pun hepi maaaaaaaaaaaaaaaa
    dapat duit………..
    haiyyyyyyyyyaaaaaaaaa

  29. yassz said,

    5 Ogos 2009 at 2:52 am

    saya pun sokong……
    tp pelacor dah luss sbb 2 x laku
    sesunghnya ALLAH maha adil
    n
    kuasa seluruh alam
    munkin perogol terlepas d dunia tetapi dia x trlepas d akhrt punyeee
    cnye lah kta gua ni broo
    kalau perogol nak selamat d akhrt
    HUKUM HUDUD!!!!!

  30. sedara manap jepun said,

    1 September 2009 at 12:46 pm

    ROGOL berlakukerana paksaan. Kalau sama setuju namanya FREE SEX. Supaya tiada rogol maka halalkan free sex. …..

  31. deng said,

    29 November 2009 at 3:55 pm

    manusia macam ini la yg patut d ajar utk hidup dn di didik supaya mengenal erti hidup seperti manusia..kemungkinan manusia jenis ini lahir dari binatang buas kerana tidak mengenal erti kasih dn simpati..bayang kn kalau lah keluarga mahu pun adik mak dia .tak pun sepupuh nya insyah allah la terjadi kpd keluarga nya…apa yg manusia jenis ini rasa…kalau nk duit cari kerja la…kalau da bodoh napa nk jadi jahanam pula….?

  32. foo said,

    10 Februari 2010 at 2:04 am

    onani saja la…

  33. namaku said,

    6 Jun 2010 at 12:41 am

    ni semua angkara perempuan seksi yang dah mencabar nafsu seks lelaki. bila nafsu dah naik mcm2 boleh jadi smpaikan org pakai purdah pun dia rogol. Jawablah wahai wanita seksi di akhirat sana sebab keseksian kamu telah menyebabkan semua ini berlaku.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: